MOBILA LA COMANDA si AMENAJARI INTERIOARE

Va stam la dispozitie cu servicii complete, de la proiectere si consultanta completa in domeniu (consultanta tehnica, conceptie si proiectare, design exclusiv in conformitate cu planurile si schitele dumneavoastra) si elaborarea proiectelor de amenajare interioara a casei dumneavoastra, si nu numai, pana la fabricarea de mobilier la comanda ( dormitor, pat, living, baie, bucatarie, dressing, hol, birou, biblioteca, sedii firme, spatii comerciale, receptii, magazine ) . Daca nu stiti exact cum o sa arate mobilierul de care aveti nevoie, unul din proiectantii nostrii se va deplasa la domiciliul dumneavoastra pentru a face masuratori si pentru a va propune cateva variante de design. Designul si modelarea se face cu soft specializat. Va stam la dispozitie pentru materializarea dorintelor dumneavoastra.

De ce noi?

Lucram cu MDF vopsit mat si lucios, MDF furniruit, lemn masiv si PAL melaminat. Gama de culori pentru fiecare tip de material este foarte variata. Accesoriile folosite la fabricarea mobilierului sunt de ultima generatie, imbinand utilitatea lor cu partea estetica, oferind in acelasi timp un design modern intregului ansamblu.

IDEEA
Imaginatia, viziunea, inovatia sunt calitati care ne definesc si ne recomanda drept cea mai buna echipa de ‘artisiti’ in industria de mobila. Aratati-ne spatiul disponibil si vom veni nu doar cu idei originale de design din care sa puteti alege conceptele care vi se potrivesc, ci vom gasim impreuna si cele mai ingenioase metode de a-l folosi eficient. Avem oricand la indemana solutii pentru a imbina armonios ‘frumosul’ cu elemente practice.
PROIECTAREA
Odata vizualizate noile concepte potrivite pentru spatiul dumneavoastra, trecem la prima faza a ‘materializarii’ ideilor cu ajutorul unui software 3D specializat care reproduce imaginile pieselor de mobilier. Cu posibilitatea alegerii liniilor, texturilor, culorilor, a tuturor caracterisiticilor dorite, acest software va ofera o vizualizare rapida, de calitate superioara 3D a pieselor de mobilier preferate. In plus veti primi rapoarte complete de fabricatie, in functie de care veti putea alege combinatia de caracteristici care se pliaza cel mai bine pe dorintele si bugetul dumneavoastra.
EXECUTIE
Folosind de cele mai performante utilaje si tehnici moderne de executie, acordand o atentie deosebita detaliilor, transformam dorintele dumneavoastra in piese de mobilier desavarsite. Acuratete in executie si produs finit de calitate superioara sunt cele doua convingeri cu care lucram pentru a realiza lucrari remarcabile.
MONTAJ
Montarea mobilierului este adesea o procedura complexa care necesita cunostinte specializate si indemanarea unui profesionist. Asadar, din respect pentru timpul dumneavoastra, oferim servicii complete de montaj. Tratate cu o atentie deosebita, piesele dumneavoastra de mobilier isi vor pastra calitatea, procesul de montaj derulandu-se eficient si cu 0 dezordine.

NOTA: Toate pozele de pe site apartin proiectelor si lucrarilor efectuate de noi in de-a lungul timpului, facute fie de echipa respectiva de montaj (de cele mai multe ori), fie de profesionisti sau persoane cu experienta in domeniul foto.

MORODESIGN